O nas

Smo majhna ekipa iz Logatca, ki jo trenutno sestavljamo:

  • Moj oče Hilarij, ki je mizar z dolgoletnimi izkušnjami,
  • brat Klemen, ki skrbi za razvoj veleprodaje in prodor na tuje trge,
  • Jure, ki skrbi za marketing in oglaševanje,
  • ter jaz, Žan.

Zaposlen sem kot programer in pogosto delam od doma na daljavo. Dolgo sem na trgu iskal mizo, ki bi bila dvižna, narejena iz masivnega lesa in bi hkrati na nek eleganten način poskrbela tudi za urejene kable. Žal nisem našel nič takšnega, kar bi me navdušilo.

Zato mi je oče Hilarij, mizar z dolgoletnimi izkušnjami, sedaj že daljnega leta 2017 mizo izdelal in podaril kot darilo ob uspešno opravljeni diplomi.

To je bila klasična miza iz masivnega orehovega lesa. Jasno, kaj drugega kot masiva pri nas nikakor ne pride v poštev. Sama plošča mize in tekstura letnic me je zelo impresionirala. Pod ploščo pa je miza imela tudi majhen prostor, kamor sem lahko skril razdelilec in kable.

Hitro sem ugotovil, da je prostor za vse moje elektronske naprave in kable mnogo premajhen. Poleg tega sem se vanj pogosto udarjal s kolenom, saj bil postavljen preblizu nog.

Z očetom pa se nama je kljub temu prostor za skrivanje vse odvečne elektronike in kablov zdela odlična ideja. Bistveno pripomore k urejenen prostoru in površini mize, to pa pripomore k boljšemu počutju in izboljša produktivnost. Poleg tega pa tudi tekstura lesa pride mnogo bolj do izraza, če na mizi ni kablov.

Zato sva se odločila, da odpraviva vse napake in narediva izboljšano mizo.

Po mnogih spremembah in izboljšavah pa je končni rezultat po skoraj 5 letih igranja v delavnici točno ta miza, ki jo vidite na spletni strani.

O nas

Hide-X, Hilarij Kusterle s.p.

Kalce 20D
1370 Logatec
Slovenia, EU

info@ergohide.com
+386 70 587 350 (Klemen)

Bančni račun: IBAN SI56 1010 0005 9108 012
Davčna številka: SI73169668
Matična številka: 8830584000
SKD: C31.090

Pišite nam: